Пројекат “Заједно за децу”: завршни састанак

154

У просторијама Педагошког друштва Србије, 20.05.2019. године, у периоду од 12-15 часова, одржан је завршни састанак свих представника Акција у склопу пројекта Заједно за децу који реализују Центар за интерактивну педагогију – ЦИП и Педагошко друштво Србије у сарадњи са Фондацијом за отворено друштво Србија.

Састанку је присуствовало 17 учесника, по један представник ПУ и удружења из свих 6 градова у којима се Акције спроводе  (Велико Градиште, Чачак, Лучани, Осечина, Баточина и Нови Бановци), представници Центра за интерактивну педагогију – ЦИП и Педагошког друштва Србије.

На састанку су представници Акција представили кључне резултате својих активности  као и продукте досадашњег рада – брошуре, лифлете, постере и сл. Учесници су у извештавањима истакли позитивне стране у досадашњим активностима,  указали на активности на које су посебно поносни. Такође, говорили су о изазовима и тешкоћама са којима су се сретали у раду и начинима на који су их превазилазили.

Дискутовало се и разматрало о свим питањима и недоумицама око наративног и финансијског извештавања.

Састанак је био не само добра прилика да се сумирају и представе све реализоване активности, већ и прилика да се учесници подстакну на размишљање и изналажење нових начина и решења за неке наредне активности.