Обавештење за предшколске педагоге

396

Поштоване колегинице и колеге предшколски педагози,

У жељи да унапредимо информисање наших чланова , сугеришемо вам најбољи начин да  правовремено и поуздано будете обавештени  о активностима Секције предшколских педагога и свим релевантним актуелним догађањима. Све што треба, јесте да се пријавите на мејлинг листу Педагошког друштва Србије.

Једноставан начин да то урадите је да одмах посетите сајт друштва https://www.pedagog.rs/ , скролујете страницу и у доњем десном углу у пољу „МЕЈЛИНГ ЛИСТА“  упишите вашу мејл адресу или адресу  на коју желите да вам стижу информације.  На ово смо се одлучили након искуства да при слању циркуларних  мејлова из наше базе података (која садржи око 200 адреса), услед техничких ограничења, сви заинтересовани нису на време (или нису уопште) добијали информације о активностима секције.

Иницијативни одбор, због повећања видљивости и популаризације рада секције, има намеру да у наредном периоду покрене посебну страницу за предшколске педагоге у оквиру званичног сајта друштва. За тако нешто, неопходна нам је ваша сарадња. Стога позивамо  све заинтересоване  да размотре могућности на који начин би могли  допринети креирању и публиковању садржаја који би били интересантни ужој и широј стручној јавности.

Наравно,  опет вас позивамо да се укључите у рад Секције предшколских педагога . Подсећамо вас, такође,  да је пожељно да постанете регистровани члан Педагошког друштва Србије  јер својом чланарином помажете функционисање  нашег  друштва и тако  дајете допринос  свим организованим и институционализованим  напорима усмереним ка унапређивању наше професије.

Инцијативни одбор Секције предшколских педагога ПДС