Obaveštenje za predškolske pedagoge

383

Poštovane koleginice i kolege predškolski pedagozi,

U želji da unapredimo informisanje naših članova , sugerišemo vam najbolji način da  pravovremeno i pouzdano budete obavešteni  o aktivnostima Sekcije predškolskih pedagoga i svim relevantnim aktuelnim događanjima. Sve što treba, jeste da se prijavite na mejling listu Pedagoškog društva Srbije.

Jednostavan način da to uradite je da odmah posetite sajt društva https://www.pedagog.rs/ , skrolujete stranicu i u donjem desnom uglu u polju „MEJLING LISTA“  upišite vašu mejl adresu ili adresu  na koju želite da vam stižu informacije.  Na ovo smo se odlučili nakon iskustva da pri slanju cirkularnih  mejlova iz naše baze podataka (koja sadrži oko 200 adresa), usled tehničkih ograničenja, svi zainteresovani nisu na vreme (ili nisu uopšte) dobijali informacije o aktivnostima sekcije.

Inicijativni odbor, zbog povećanja vidljivosti i popularizacije rada sekcije, ima nameru da u narednom periodu pokrene posebnu stranicu za predškolske pedagoge u okviru zvaničnog sajta društva. Za tako nešto, neophodna nam je vaša saradnja. Stoga pozivamo  sve zainteresovane  da razmotre mogućnosti na koji način bi mogli  doprineti kreiranju i publikovanju sadržaja koji bi bili interesantni užoj i široj stručnoj javnosti.

Naravno,  opet vas pozivamo da se uključite u rad Sekcije predškolskih pedagoga . Podsećamo vas, takođe,  da je poželjno da postanete registrovani član Pedagoškog društva Srbije  jer svojom članarinom pomažete funkcionisanje  našeg  društva i tako  dajete doprinos  svim organizovanim i institucionalizovanim  naporima usmerenim ka unapređivanju naše profesije.

Incijativni odbor Sekcije predškolskih pedagoga PDS