Јавни позив за учешће у Erazmus + пројекту

695

Поштоване и уважене колеге и колегинице,

Педагошко друштво Србије расписује јавни позив за избор четири сарадника на пројекту ALARM RINGS FOR ALL OF US:SAVE WATER! Пројекат је одобрен за финансирање у оквиру Erazmus + пројеката (партнерства за сарадњу у области општег образовања, стручног образовања и обука и образовања одраслих), а креирали су га чланови Пројектног тима Педагошког друштва Србије.

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ПРОЈЕКТУ:

Педагошко друштво Србије учествује као један од партнера у пројекту (поред Грчке, Португала, Турске и Румуније), а координатори су колеге из Бугарске.

Пројекат траје 24 месеца.

Критеријуми за избор сарадника на пројекту:

  1. Троје наставника природних наука (физика, хемија и биологија) који су запослени у средњим школама у Србији
  2. Један стручни сарадник педагог
  3. Сви кандидати треба да поседују знања из области методологије, припреме и спровођења истраживања и анализе добијених података
  4. Наставници који су ангажовани у средњим школама треба да поседују искуство у раду од најмање 5 година
  5. Знање енглеског језика на нивоу Б2 (пожељно је и прилагање потврде о нивоу познавања језика)
  6. Предност ће имати наставници који имају звања педагошки саветник

Након провере и селекције испуњености критеријума Пројектни тим ће донети одлуку о учешћу 4 сарадника од којих је 3 наставника средњих школа и 1 стручни сарадник, педагог. Пројектну пријаву је потребно послати на имејл адресу Педагошког друштва Србије drustvo@pedagog.rs до 20.новембра у формулару који можете преузети ОВДЕ.

Пројектне пријаве достављене након назначеног рока  неће бити разматране. Рок за доношење одлуке је 7 (седам) дана од датума затварања позива. Избор сарадника након доношења одлуке ће бити јавно доступан на сајту Педагошког друштва Србије www.pedagog.rs