23.10.2020. године одржан састанак подружнице стручних сарадника у Смедереву

132

Састанак подружнице стручних сарадника у Смедереву одржан је 23.10.2020.године са почетком у 13 часова у  Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву.

Усвojeн je плана рада за школску 2020/2021.годину,размењена су искуства чланова Подружнице током рада „на даљину“ ( проблеми, препреке, изазови и решења)и договорен је начин рада подружнице уколико се ситуација понови.

Тијана Ђокић, председница Подружнице је упознала чланове са ситуацијом насталом у вези са израдом новог Правилника о раду стручних сарадника, са проблемима до којих је дошло и застојем у изради истог.  Обавестила је чланове о чланарини  у Педагошком друштву Србије за наредну годину и позвала чланове да се масовније укључе у рад Друштва. Представљен је и нови формат објављиваља Педагошких новина као и претплата за стручни лист Настава и васпитање. Затим су чланови обавештени о промени термина Стручног скупа за мај 2021.године и цени котизације , те позвани да учествују као аутори радова.

На предлог Маријане Васиљевић, чланови су обавештени о онлајн одржавању Стручног скупа који организује Сруштво психолога Србије у новембру ове године.

Састанак је завршен уз неизвесност о томе да ли ће се следећи одржати уживо или преко  апликације те смо међусобно  пожелели добро здравље.