23.10.2020. godine održan sastanak podružnice stručnih saradnika u Smederevu

91

Sastanak podružnice stručnih saradnika u Smederevu održan je 23.10.2020.godine sa početkom u 13 časova u  Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Smederevu.

Usvojen je plana rada za školsku 2020/2021.godinu,razmenjena su iskustva članova Podružnice tokom rada „na daljinu“ ( problemi, prepreke, izazovi i rešenja)i dogovoren je način rada podružnice ukoliko se situacija ponovi.

Tijana Đokić, predsednica Podružnice je upoznala članove sa situacijom nastalom u vezi sa izradom novog Pravilnika o radu stručnih saradnika, sa problemima do kojih je došlo i zastojem u izradi istog.  Obavestila je članove o članarini  u Pedagoškom društvu Srbije za narednu godinu i pozvala članove da se masovnije uključe u rad Društva. Predstavljen je i novi format objavljivalja Pedagoških novina kao i pretplata za stručni list Nastava i vaspitanje. Zatim su članovi obavešteni o promeni termina Stručnog skupa za maj 2021.godine i ceni kotizacije , te pozvani da učestvuju kao autori radova.

Na predlog Marijane Vasiljević, članovi su obavešteni o onlajn održavanju Stručnog skupa koji organizuje Sruštvo psihologa Srbije u novembru ove godine.

Sastanak je završen uz neizvesnost o tome da li će se sledeći održati uživo ili preko  aplikacije te smo međusobno  poželeli dobro zdravlje.