Poziv na onlajn konferenciju Digitalno obrazovanje 2020

999

Pozivamo vas na konferenciju „Digitalno obrazovanje 2020“, koja se organizuje u onlajn okruženju 10. i 11. 04. 2020. godine (prijave do 08. 04. 2020.).

NAZIV KONFERENCIJE: Digitalno obrazovanje 2020
VREME ODRŽAVANjA: 10. i 11. april 2020. godine
ONLAJN MESTO ODRŽAVANjA: http://edtech.center/sr/konferencija-2020/
AKREDITACIJA: akreditovano
CENA: konferencija je besplatna
AGENDA: http://edtech.center/sr/konferencija-2020-agenda/
PREDAVAČI I TEME: http://edtech.center/sr/konferencija-2020-predavaci/

ORGANIZATORI I PARTNERI

Konferenciju „Digitalno obrazovanje 2020“ organizuje Centar za obrazovne tehnologije na Zapadnom Balkanu u saradnji sa Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvojaFondacijom Petlja, Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Privrednom komorom Srbije uz podršku kompanija Microsoft i Oracle, ali i drugih partnera.

CILjEVI KONFERENCIJE

Ovim događajem želimo da obezbedimo platformu za razmenu znanja i time podržimo sve zaposlene u vaspitno obrazovnom sektoru, da se upoznaju sa inovativnim praksama, nastavnim metodama i primeni IKT alata u obrazovanju.

Cilj nam je da podržimo učešće svih aktera u obrazovanju u digitalnom dobu kako bi zajedno podstakli kreativnost i inovacije, doprineli kvalitetu obrazovno vaspitnog rada, osavremenili proces učenja i na što bolji način iskoristili mogućnosti novih tehnologija u obrazovanju.

PRIJAVE

Ukoliko želite da posetite ovaj događaj, prijavite se putem formulara na stranici sajta konferencije, prijavljivanje je otvoreno do 08. aprila, 2020. godine. Učešće na konferenciji je besplatno.