15. децембра одржан састанак са волонтерима

104

У просторијама Педагошког друштва Србије, 15. децембра одржан је састанак и у пријатној атмосфери, Друштво је организовало потписивање уговора за своје волонтере. Свечаном потписивању уговора поред наших волонтера, Тијане Миливојевић, Мирјане Рајић, Милице Марковић, Маје Мијаиловић, Катарине Лежаић, Јоване Ванић, Марије Мијаиловић и Јоване Ђорђевић, присутне су биле председница Маја Врачар и секретар Марија Милинковић.

Поред поменуте активности, ово је била прилика, како за осврт на досадашњи рад волонтера, тако и за упознавање и дружење, уз размену искустава и разговор о будућим плановима и активностимa у оквиру Педагошког друштва Србије.

Сусрет је протекао у празничној атмосфери, коју је употпунила посета „Деда Мраза”, као и поклони за волонтере. Ова посета је подстакла евоцирање успомена на период детињства и размену искуства о томе како данас изгледа сусрет деце са Деда Мразом у кућним условима, вртићима и школама и шта их највише обрадује.

Ово је уједно и прилика да из педагошког угла укажемо на значај празника и неговање традиције даривања, о чему ће бити речи у неком од наредних чланака наших волонтера.

Јована Ђорђевић, волонтерка Педагошког друштва Србије