Продужена пријава за учешће на панелу посвећеном статусу, положају и улози стручног сарадника педагога

212

Због великог интересовања за учешће на Панелу освећеном статусу, положају и улози стручног сарадника – педагога и чињенице да су планирана места попуњена истога дана, обавештавамо вас о одлуци отварања простора за још учесника. Захваљујемо се колегама педагозима који су препознали значај теме овог панела у великом броју, те стога увиђамо као веома важно да проширимо листу учесника.

Видимо се у среду 28.јуна на Панелу!!!

ИНФОРМАЦИЈЕ О ПАНЕЛУ

Организатори панела су Педагошко друштво Србије и Одељење за педагогију и андрагогију Филозофског факултета Универзитета у Београду.

Панел ће бити одржан 28. јуна 2023. у 17 часова, онлајн, путем Зум апликације.

Циљ овог панела је да се сагледају стање, проблеми и потребе професионалног деловања педагога у постојећој пракси. На основу увида у питања и проблеме који буду формулисани током дискусије, предложиће се решења за заједничко даље деловање Педагошког друштва Србије и Одељења за педагогију и андрагогију Филозофског факултета Универзитета у Београду.

За више информација, позивамо вас да погледате следеће документе:

Панел као одговор на скорашње догађаје, који су у фокус ставили школу, намењен је педагозима запосленим у свим образовно-васпитним установама, јер ће бити речи и простора за дискусију за професионалну улогу педагога генерално.

Линк за пријаву: https://forms.gle/HCuvmqNz9usoRcNN6