Kурс енглеског језика за чланове Педагошког друштва

175

Да ли сте се некада питали како би било корисно да сте део одређене трибине, семинара или пројекта, али вас је недовољно познавање енглеског језика спречило при тој одлуци? Уколико је ваш одговор потврдан, ово је права прилика за вас! Педагошко друштво Србије Вам нуди јединствену прилику за учење енглеског језика, почев од нивоа А1.1.

Курс је предвиђен за све заинтересоване чланове Педагошког друштва Србије који би пре самог учешћа имали прилике да кроз улазни тест стекну увид у ниво знања на којем се налазе. Радна група за учење ће бројати до 6 чланова, што нам даље говори о ограниченом броју пријава.
Предвиђени термини за реализацију часова:
Понедељак 18-19.30 часова
Среда 17.30 – 19 часова

Информацију о цени похађања курса можете добити путем имејла drustvo@pedagog.rs

Цена курса на месечном нивоу ће бити изузетно повољна у односу на број часова који је одређен на два сусрета недељно у облику двочаса (90 минута). Предавач који ће радити са члановима групе је мастер професор енглеског језика и књижевности – Љиљана Црногорац. Након завршеног курса сваки полазник полаже писмени и усмени испит и добија сертификат са стеченим нивоом знања. Курс се реализује у трајању од 3 месеца, а настава се одвија онлајн преко зум платформе.

Пријавни формулар преузмите ОВДЕ.

Рок за пријаву је отворен до 20.фебруара. Након тог рока следи формирање групе полазника. Уколико број пријава буде већи у односу на предвиђени капацитет групе, избор полазника ће се вршити уз помоћ програма за насумично бирање кандидата. Радујемо се заједничком учењу!