Наставак курса енглеског језика за чланове Педагошког друштва Србије

170

Са задовољаством вас обавештавамо да је планиран наставак курса енглеског језика који је предвиђен за чланове Педагошког друштва Србије.

Пре самог учешћа заинтересовани чланови ће имати прилику да кроз улазни тест стекну увид у ниво знања на којем се налазе. Радне групе за учење ће имати до 6 чланова, те је број полазника курса ограничен.

Предвиђени термини за реализацију часова су: понедељак и среда у терминима 18.30 – 20.00 часова и 20.00 – 21.30 часова.

Информацију о цени похађања курса можете добити путем имејла drustvo@pedagog.rs Цена курса на месечном нивоу ће бити веома повољна у односу на број часова који је одређен на два сусрета недељно у облику двочаса (90 минута).

Предавач који ће радити са члановима групе је мастер професор енглеског језика и књижевности – Љиљана Црногорац чију биографију можете погледати у прилогу. Након завршеног курса сваки полазник полаже писмени и усмени испит и добија сертификат са стеченим нивоом знања. Курс се реализује у трајању од 3 месеца, а настава се одвија онлајн, преко Зум платформе.

Пријавном формулару можете приступити на следећем линку: https://forms.gle/KhfNJHd2uoJrFzWG6

Рок за пријаву је отворен до 24. септембра. Након тог рока следи формирање групе полазника. Уколико број пријава буде већи у односу на предвиђени капацитет групе, избор полазника ће се вршити уз помоћ програма за насумично бирање кандидата.

Планирани датум почетка курса је 09. октобар.

Радујемо се заједничком учењу!