Одржан семинар „Контрола љутње – едукативне радионице за ученике“

279

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево у сарадњи са Подружницом стручних сарадника Смедерево организовао је семинар под називом „Контрола љутње – едукативне радионице за ученике“ (кат. бр. 37).

Семинар је реализован од стране организације ЦЕПОРА из Београда , дана 4.2.2022.г  у пријатном амбијенту центра и радном окружењу.  Учествовало је 22 стручна сарадника са подручја Смедерева, а трошкове котизације за учешће сносиле су школе, односно локална самоуправа.

Педагози и психолози су освежили и обогатили своје знање о емоцијама и стекли увид у нове начине решавања ситуација и превазилажења  емоционалног стања љутње које ће кроз непосредан рад са својим ученицима у основним и средњим школама употребити првенствено у превентивне сврхе.

Сарадња на релацији Подружница стручних сарадника педагога и психологау Смедереву- Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево – ЦЕПОРА Београд била је на високом нивоу уз поштовање свега договореног.