Обука за примену теста ТИП-1 – 9. и 12. марта 2022.године

446

Друштво психолога Србије, Центар за примењену психологију обавештава све заинтересоване педагоге да је реализација Обуке за примену теста ТИП-1 (кат.бр. 616) планирана за 9. и 12.март 2022. год. Полазници, по завршетку обуке, добијају уверење о савладаном програму стручног усавршавања.

Тренутно је у току формирање група на основу појединачних пријава, па је пожељно да се сви заинтересовани полазници што пре пријаве Друштву психолога Србије, Центру за примењену психологију. Прецизније информације (место и тачно време почетка обуке) биће благовремено саопштене свим пријављеним полазницима након формирања група. Цена семинара износи 13.000,00 рсд (у цену је урачунат ПДВ).

Рок за пријаву је 25.фебруар 2022. год.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем e-maila aleksandra@dps.org.rsили на телефоне 011/32 32 961, 063/275-236. Приликом пријаве, потребно је доставити следеће податке:

  • Уколико сами плаћате обуку доставите нам Ваше име, презиме, адресу и контакт телефон (пожељно је мобилни), скен дипломе и датум рођења.
  • Уколико обуку плаћа Ваша школа потребно је доставити Ваше име, презиме, контакт телефон, сцан дипломе као и податке за идентификацију школе (пун назив, адреса, ПИБ и матични број школе).

Контакт особа је Александра Митровић.

Детаљне информације о садржају Обуке за примену теста ТИП-1 можете прочитати на сајту Друштва психолога Србије, у делу http://www.dps.org.rs/seminari/akreditovani-seminari/1055-obuka-za-primenu-testa-tip-11