Evo jedan praktican primer a vi ga analizirajte. ("bogati" sam privremeno iskljucio dok ne instalisem Windows 7
Evo vidi ovako. Odem ti ja danas da primim vakcinu za H1N1. Prvi je dan za to, a ja racunajuci na guzve odem ranije. Trebalo je da pocne u 14:30, a ja sam vec bio u redu u 1 sat i to sedmi. Glrdam oko sebe, nema mnogo guzve. Dok sam se, (eh kako bi bogati fino leglo ovde) kad ono vec veliki red. E sada Kanadjani koji su jako mirni stoje ko ovce u redu niko ni da pokusa da bude padobranac, deca sela na pod u tom prljavom holu i igraju se (.....) sve u sesnajst. Kada je ponestalo stolica, odrasli ljudi mrtvi ladni sve u crnim kompletima seli na taj isti prljavi pod i mrtvi ladni citaju!!!! E to si (....) oni! Tupavi do panja. Pazi zamisli da ulazis u zgradu sa ulice, a vreme mutno, pomalo i kisi, i prvo naidjes na hol, e tu oni lepo posedase na pod. Idu oni i u klonju nije da ne idu. Pa se i vrate i sve gaze po tom holu gde se deca igraju a drugi nanjemu sede. I da probas da im to objasnis belo bih te gledali. Pa od malena to je normalno za njih.
O skolama cu pisati ovih dana, ali da znate to je katastrofa!
E i ovo moram da dodam:
Tu gde se daje vakcina. Onih laptopova na tone. Svi po lap top ispred njih. Doslovno, ali ni jedan se ne koristi. Prvo odes kod administrativca koji ti olovkom na formularu popuni sve podatke, i onda odes da cekas dok od nih 30 neko nije slobodan da te ubode!